Over ons

Sight Light is leverancier/producent van energie-efficiënte LED verlichtingsarmaturen en -systemen. Meer dan 50% van onze werkzaamheden bestaat uit maatwerk van duurzame kwalitatief hoogwaardige LED lichtoplossingen. Voor de uit te brengen lichtadviezen maken we productkeuzes uit het ruime arsenaal van Europese lichtfabrikanten. Een beknopte voorkeursselectie hiervan staat onder ‘Merken’.

De ideale lichtoplossing bestaat volgens ons uit de de combinatie van technisch goed afgewerkte, voor het oog comfortabele lichtbrengers, aangevuld met opvallend decoratieve elementen die de ambiance verhogen. De decoratief technische aanvulling komt meestal tot stand vanuit een ideeënuitwisseling met architect of opdrachtgever. Een brainstorming vooraf is een garantie voor een goed advies en de beste lichtoplossing. Bij de technische armaturen letten we vooral op de kwaliteit van toegepaste led-units en drivers alsmede de mogelijkheden energiebesparende componenten toe te passen, zoals daglichtsensors, aanwezigheidsdetectie en de eventueel gewenste integratie van decentrale noodverlichting.

In eigen beheer is volop ruimte voor productaanpassingen, maatwerk en de aanmaak van ‘specials’. Een goed lichtplan begint in de basis bij de keuze van een goed product. Rond of vierkant, RVS of aluminium, standaard of dimbaar, gependeld op inbouw? Praten over ONS doen we niet teveel, over LICHT en ARMATUREN des te meer!